De Stuyverij

Branding en webdesign

  • branding
  • webdesign

De Stuyverij

De vraag
De Stuyverij schept bij bedrijven, sociale organisaties en overheden de omstandigheden die nodig zijn om intern ondernemerschap te stimuleren. Consultants en onderzoek experten faciliteren co-werklabs, co-creatiesessies en projecten. Daarnaast begeleiden ze ondernemers in een persoonlijk groeitraject. Hun doel? Meer balans creƫren in het leven, in de organisaties waar we actief zijn en in de samenleving.

Voor ons is het belangrijk dat onze branding en website onze eigenheid en onze waarden uitstraalt. Meteen moet je aanvoelen wie wij zijn, wat onze stijl is en wat je van ons mag verwachten.

Het antwoord
De experten bij de Stuyverij hebben een eigen stijl en aanpak. We bleven voor hun nieuwe branding ver weg van de corporate sfeer. We gaven vorm aan een warme, toegankelijke experimentele stijl. Denk oker, zilver, zwartgroen en duifblauw in combinatie met speels handgetekende iconen van de hand van Tine Willemyns. De uitgesproken typografie accentueert de vastbeslotenheid waarmee ze elk project tot een goed einde willen brengen en zorgt voor de juiste balans in de vormgeving.

TEAM: Els Verzele, Tine Willemyns